PRP tretman

PRP metoda je tretman podmlađivanja krvnom plazmom, koji je ujedno i najprirodniji je, a i najbezbedniji tretman za podmlađivanje kože, sa minimalnim periodom oporavka i bez negativnih efekata. 

Rezultat ovog tretmana je osvežen i odmoran izgled, koža postaje mekana, sjajna, podmlađena, konture lica redefinisane, bore i fine linije nestaju. PRP metodom se vrlo uspešno tretiraju lice, vrat, dekolte, ruke, kao i drugi delovi tela.

 

Šta je PRP- Platelet Rich Plasma?

Na koji način se izvodi tretman? Prvi korak je uzimanje krvi, 10 ml, koja se kasnije u posebnom aparatu centrifugira kako bi se crvena krvna zrnca odvojila od seruma. U toj proceduri koristi se i gel sa aktivnom supstancom koji aktivira trombocite da otpuštaju faktore rasta, a eritrocitima ne dozvoljava da se nađu u serumu.

Zatim se kapi dobijenog seruma aplikuju u kožu, gde trombociti faktore rasta otpuštaju 7 do 10 dana od urađenog tretmana. Plazma se meša sa anestetikom, čime se postiže apsolutno bezbolan tretman, a ubrizgavanje se vrši najmanjim iglama koje ne ostavljaju tragove uboda niti ožiljke.

PRP tretman traje do sat vremena, a većinu problema PRP tretman je potrebno ponoviti 3 puta sa razmacima od mesec dana, odnosno 4 do 6 nedelja. Za samo sat vremena po tretmanu, moguće je postići besprekorne efekte i izgled kože kojim ćete biti oduševljeni. 

Uz veoma brzo vidljive efekte, dostupan vam je izgled sveže i zdrave kože – konsultujte svog #Jolie eksperta i zakažite PRP tretman u našoj ambasadi.

Cena: