Da li razumemo pravo značenje reči anti-age? Glavna filozofija nege je upravo preventiva starenja. Tretman botoksom, idealna je procedura koja zapravo vrši prevenciju vašeg starenja. Apliciranjem jedinica botoksa u regije bora mrštalica, bora na čelu ili u blizini očiju – sprečavamo mišiće da prave dodatne bore i postignu stariji izgled kože.

Da li vam je botoks potreban?

Indikacije za ovaj tretman? Jedina prava indikacija je kada primetite prve znake starenja, na taj način dugoročno investirate u vašu lepu kožu, bez dubokih bora. 
 
Jolie doktori odlaze korak dalje i uz tretmane botoksom moguće je vršiti i podizanje obrva formirajući otvoreniji pogled tzv. cat eye, ili podići gornji deo lica tako da izgledamo svežije, mlađe, a naša koža glatko i sjajno. 
 
S razlogom jedna od omiljenih procedura dama koje vole suptilne promene, botoks je postao jedan od obaveznih tretmana za sve one koji brinu o koži i investiraju u njenu suštinsku negu. Ovo je procedura koja je nova mala crna haljina – i obavezna je za sve one koji žele da na suptilni način uklone i spreče prerano starenje kože.

Kako botoks deluje?

Ubrizgavanjem botoksa u specifične mišiće sprečava se prenos nervnih impulsa sa nerava na mišić i na taj način se onemogućava preterana kontrakcija mišića, odnosno dolazi do privremene paralize. Bitno je istaći da botox sprečava kontrakciju privremeno, što znači da se nakon nekog vremena mišićna aktivnost vraća u potpunosti.

Pravilnim aplikovanjem iskusnih lekara specijalista, pogled neće biti zaleđen i dalje ćete imati mimiku, izgledaćete negovano, uredno i sveže

Botoks se primenjuje kada je potrebno:

  • uklanjanje bora na čelu
  • uklanjanje bora izmedju obrva
  • uklanjanje bora oko očiju
  • uklanjanje bora  na nosu i oko nosa
  • uklanjanje bora na vratu
  • ispraviti asimetričnost obrva ili kapaka
  • postići efekat spuštanja brade

Cena:

Botox za muškarce