Jolie usluge

Estetska medicina

Your beauty is unique with us.

Prestižne procedure estetske medicine kojima se postiže remodelovanje i skulpturiranje vašeg lica i tela, restilizovanje volumena i lifting željenih regija upotpunjeno je i ekspertskim volumenoznim konturisanjem lica. Jolie klinika poznata je po specifičnoj metodi i tehnikama konturisanja našeg tima doktorki iz Rusije koje speciifčnim aplikovanjem filera izvode proceduru konturisanja kreiranjem sofisticiranog izgleda.

Anti-aging procedure postaju sofisticirani deo nege sa prvim znakovima starenja i pomažu da vremenom vaša koža izgleda samo – lepše i negovanije.

Estetska medicina

Injekcione procedure

Hijaluronski fileri

Ukoliko želite da konturišete, osvežite ili podmladite lice: jagodice, usne, bradu, liniju vilice, podmladite kožu vrata ili da potpunosti povratite njen izgubljen tonus, kao i da uklonite bore i popunite ožiljke… Hijaluronski fileri i tim Jolie klinije su pravi izbor za vas.

BOTOX

Ključ je – u prevenciji starenja! Primenom botoksa na gornju trećinu lica, postižemo efekat zatezanja kože i zatezanja bora, ali i sprečavanja nastanka novih – blokiranjem rada mimičnih mišića. Ovaj tretman primenjuje se već od naziranja prvih znakova starenja.

Mezoterapija

Ubrizgavanjem mezoterapijskih koktela u adekvatan sloj kože postiže se intenzivna hidratacija, ishrana i regeneracija, a proces starenja kože se značajno usporava. Zasijajte uz #Jolie mezoterapijske koktele!

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija predstavlja injekcionu proceduru kojom se aktivne supstance aplikuju u određeni, problematični, deo lica, vrata i dekoltea postižući dubinski oporavak, regeneraciju i svež izgled kože i tena.

Lipoliza

Lipoliza predstavlja injekcionu proceduru topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na telu i time dolazi do reoblikovanja željene regije, izbacivanja vode iz tela, kao i do pospešivanja stvaranja novog kolagena.

PRP tretman

PRP – Platelet Rich Plasma tretman omogućava regeneraciju tkiva sopstvenom krvnom plazmom pacijenta. Injektiranje ovog seruma tehnikom mezoterapije potpomaže podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea.

COG niti

Procedura COG nitima predstavlja anti-aging tehinku koja daje vidljive rezultate odmah nakon procedure, a koža postaje podmlađena i zategnuta.

Cenovnik usluga

Hijaluronski fileri

1ml hijaluronskog filera: 36.000 RSD, 1ml Jolie&Russian lips technique: 42.000 RSD

BOTOX Vistabel

1 regija lica 18.000 RSD, 3 regije lica 42.000 RSD

Mezoterapija

Cena mezoterapije od 14.000 RSD

Biorevitalizacija

Cena 1ml biorevitalizacije: 29.500 RSD

PRP tretman

Cena PRP tretmana: 23.500 RSD

COG niti

Cena jedne niti: 18.500 RSD

Profhilo

Cena lipoliza procedure od 41.000 RSD

sr_RSSerbian