Jolie Usluge

Lepota Za vas

Specijalizovane, korektivne procedure oblikovanja i skulpturiranja lica i tela, usklađene su prema svakom klijentu i personalnim parametrima shodno analitičkoj dijagnostici i proceni naših stručnjaka. Tim Jolie Klinike po specifičnim protokolima svakom klijentu pristupa individualno i sa posebnom pažnjom se posvećuje estetskim tretmanima kojima će pružiti najoptimalnije i najefikasnije rezultate klijentu.

Širok spektar i opseg prilagođenih programa i tretmana saniranja, negovanja, restilizovanja vašeg izgleda, personalizovani su shodno vašim potrebama i željama. Naš tim stručnjaka je tu da biste se vi iskusili sofisticiranu perfekciju svog izgleda, da biste bili zadovoljni i srećni.

jolie-klinika-1
estetska-medicina-jolie

Estetska medicina

Vaša lepota je naša misija

Stručnost, iskustvo i inovacija odlikuju prestižni espertski tim naših stručnjaka. Esencijalni režimi i standardizovane metode procedura naše klinike kreiraju individualnu restilizaciju, modelovanje i konturisanje željenih regija lica i tela kojima definišemo mladalčku osobenost i jedinstvenu komponentu vaše pojavnosti.

Vaše zadovoljstvo i izvanredni rezultati kojima težimo rezultiraju neprikosnovenom kompetencijom u estetskom polju delovanja.

Tretmani lica

Zanosna lepota negovane kože

Negovanje kože lica, vrata i dekoltea je izuzetno važno, jer se time omogućava vidna suspenzija vremena, ujedno se pospešuje ćelijska funkcija, osveženje, energizovanje i rejuvenacija kože.

Efekat naših tretmana ogleda se u specifičnim metodama i režimima izvedbe tih postupaka i načina tretiranja transdermalnim preparatima najviših farmakoloških, bioloških i revitalizujućih komponenti.

jolie-klinika-sofija
tretmani-tela-jolie

Tretmani tela

Regenerišite svoje telo i oslobodite se stresa

U našem estetskom centru na raspolaganju su vam terapijske i terapeutske masažne tehnike. Terapijska i terapeutska svojstva upotpunjena su relaksacionim osobenostima i metodama primenjenim po najvišim svetskim standardima i koncipirana su tako da neguju, osnaže, obnove i udovolje svim vašim čulima, telu i biću.