Jolie Usluge

Lepota Za vas

Specijalizovane, korektivne procedure oblikovanja i skulpturiranja lica i tela, usklađene su prema svakom klijentu i personalnim parametrima shodno proceni Jolie Beauty eksperata. Tim Jolie Klinike po specifičnim protokolima svakom klijentu pristupa individualno i sa posebnom pažnjom se posvećuje estetskim tretmanima kojima će pružiti najoptimalnije i najefikasnije rezultate svim našim klijentima.

Širok spektar metoda, tehnika i tretmana personalizovan je upravo vašim potrebama i željama. Sofisticirani efekti i izuzetnost u svakoj proceduri, imperativ su kada se prepustite Jolie timu.

jolie-klinika-1
estetska-medicina-jolie

Estetska medicina

Vaša lepota je naša misija

Stručnost, iskustvo i inovacija odlikuju prestižni espertski tim naših stručnjaka. Koristeći najsavremenije metode, aparate, tehnike i preparate, pokrećemo i realizujemo svetske trendove u estetskoj medicini, ekskluzivno za Jolie klijente.

Vaše zadovoljstvo i izvanredni efekti kojima težimo rezultiraju neprikosnovenom kompetencijom u oblasti estetike. Prepuštanjem poverenja Jolie ambasadi lepote, prepuštate se prilici da isprobate rezultate najvišeg stepena i dosega estetske medicine u svetu.

Tretmani lica

Zanosna lepota negovane kože

Your skin is an investment… Not an expense. Ulaganjem u negu kože, ulažemo u lep osećaj i svoj izgled na duže staze. U sklopu Jolie ponude tretmana lica, pristupamo vašoj nezi kontunirano i činimo da zavolite svoju kožu, a njena nega postane – sofisticirano iskustvo.

Za Jolie nega nije tretman, već stil života. Rad na sebi kako iznutra, tako i spolja – savršena je harmonija dostupna klijentima Jolie ambasade u kojoj vas uvek očekuje potpuna harmonizacija, vrhunski svetski trendovi u nezi kože, ali i saveti iz couching-a i drugih oblasti važni savremenoj, uspešnoj Jolie dami.

tretmani-tela-jolie

Jolie for Ino-Clients

Ako dolazite iz inostranstva u Jolie, mi pazimo na svaki detalj vaše posete.

Inostrani klijenti koji žele izuzetnost u svakom segmentu ulepšavanja i pristupu estetizaciji, uvek su dobrodošli u našoj ambasadi lepote. Za sve naše klijente organizujemo smeštaj u najprestižnijim beogradskim hotelima, prevoz do i od aerodroma u vrhunskim vozilima naših partnera, termine procedura, udobnost i Jolie tim na raspolaganju tokom cele posete i povratka nazad. Uz Jolie, svaka nova poseta je još jedno #LuxuryBeautyExperience.