Specijalizacija naših doktora je i kontura i podmlađivanje lica COG nitima. Prepustitie se eskpertizi dr Lubov Lazareve i uživajte u estetskim efektima koji su vidljivi već nakon tretmana, a vaša koža savršeno zategnuta bez invazivnih operacija i dugih perioda oporavka.

Šta su COG niti?

Na koji način funkcionišu Cog niti? COG niti u koži podstiču proizvodnju novog kolagena i vezivnog tkiva. To omogućava stvaranje nove mreže kože, što zatim dovodi do zatezanja lica u željenom smeru i bore jednostavno – nestaju. 

 

Kakvi su ekefti COG niti?

Ovom procedurom delujemo na: korekciju nazolabijalnih bora, podizanje jagodica, korigovanje linije vilice i podbratka, značajno zatezanje opuštene kože, konturisanje lica i zatezanje vrata. Takođe, pored svih estetskih efekata, značajno se deluje i na kvalitet i strukturu kože. Sam tretman je prijatan, bezbolan i udoban za sve naše klijente.

Broj niti koji se koristi pri proceduri, određuje vaš Jolie doktor, uz prethodnu konsultaciju i razgovor o Vašim željama i očekivanim efektima ove procedure. Pun efekat postiže se nakon 6 meseci, a jasni rezultati su odmah vidljivi.

Da li su niti pravi izbor za vas? Uverite se zašto su upravo jedna od naših ekspertiza i zakažite konsultaciju na kojoj će naši doktori dati pravi odgovor na ovo pitanje. Vidimo se u Jolie ambasadi!

Cena:

sr_RSSerbian