Šta je Morpheus 8?

Morpheus 8 je spoj dve moćne beauty tehnologije 3D smart frame i burst, koje će tek zavladati na polju podmlađivanja.

Famozni Morpheus8, koji je istovremeno preporučen od dermatologa, slavnih dama i modne biblije Vogue.

Iza mitološkog imena krije se vrhunska nauka u službi podmlađivanja – tehnologija koja spaja prodiruću energiju radiofrekvencije i efikasnost mikroiglica kako bi podstakla proizvodnju kolagena i obnovu elastina u najdubljim dermalnim slojevima. Da, to je nova generacija aparata s mikroiglicama koja dodatno koristi radiofrekvencijsku energiju za pojačano zatezanje kože. Kombinujući duboko dermalno podmlađivanje mikroiglicama s ciljanom primenom radiofrekventne energije, Morpheus8 briše naznake starenja i nepravilnosti na koži, te emulira mladalačku elastičnost.  

Iako se u dobro obaveštenim krugovima onih koji prate novitete na polju lepote pominje još od 2019. godine, postpandemijska potreba da učinimo nešto lepo za sebe i neophodno za svoj izgled vinula je Morpheus8 u sam vrh globalno poželjnih tretmana. I to sa savim dobrim razlogom – uparivši radiofrekvenciju s mikroiglicama tvorci Morpheus8 uspeli su da ostvare dvostruko dejstvo podmlađivanja: ono koje cilja dublje slojeve kože kako bi podstaklo prirodnu proizvodnju kolagena i zaustavilo proces starenja tela. 

Stoga, ne čudi što Morpheus8 svoj sjajni status duguje izjavama zadovoljnih poznatih ličnosti, poput porodice Kardashian, Judy Murray (majke tenisera Andyja Murraya koja je i sama teniski trener), pevačice Jessice Simpson i glumice Amande Holden. Jessica je najglasnija u hvalospevima na račun Morpheus8, zadovoljna zbog toga što joj je vratio konture brade koje pamtimo iz njenih dana na MTV-ju. Iako različitih profesija i doba, ove dame (ali i mnoge druge) su saglasne u tome da im je Morpheus8 „obrisao“ čitavu deceniju sa lica jer je samo jedan tretman dovoljan da podstaknete stvaranje kolagena i elastina. 

Za ovaj tretman su svi pacijenti koji imaju:

-Visak masti u predelu lica i vrata
-Blaga opustenost koze u regiji donje vilice i vrata
-Neujednacena i gruba tekstura koze
-Duboke linije i nabori koze
-Sitne mnogobrojne borice kod suve i ispucale koze
-Oziljci od akni
-Prosirene pore
-Strije
-Ostecenja koze od sunca

Cena:

sr_RSSerbian