Šta je tretman lipolize?

Lipoliza predstavlja injekcionu proceduru topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na licu i telu i time dolazi do reoblikovanja željene regije, izbacivanja vode kao i do pospešivanja stvaranja novog kolagena.

Kada se lipoliza primenjuje?

Lipoliza spada u najtraženije estetske procedure sa ciljem uklanjanja masnih naslaga. Lipolizom se mogu tretirati različite regije od: manjih masnih naslaga na bradi, vratu, ramenima, stomaku, butinama i zadnjici, masnih naslaga na zglobovima i na leđima, masnih “jastučića” ispod očiju i na drugim delovima lica, kao i celulita. 

Za koju god regiju se odlučite, uz Jolie eksperte su zagarantovani fenomenalni rezultati. Ono što je važno znati na samom početku je – efekti lipolize nisu vidljivi odmah, jer procesi razgradnje masnog tkiva traju neko vreme. Međutim, kako vreme prolazi stanje se konstantno poboljšava, injektovani lipolitici vrše razgradnju masnih naslaga, a vi ćete biti veoma brzo biti oduševljeni rezultatima.

Za najbolje rezultate tretman bi trebalo ponavljati u intervalima od 3 nedelje. Obično je dovoljno uraditi 2-3 procedure – a detaljniju procenu ustanoviće vaš Jolie doktor.

Efekti lipolize su jedan od najtražnijih načina za uklanjanje masnih naslaga, nema neželjenih efekata niti bola pri proceduri. Nakon tretmana potrebno je da pijete veću količinu vode, izbegavate kozmetičke preparate 24h pri tretiranoj regiji, a zatim – dan za danom uživate u #Jolie efektima urađene procedure.

Cena: