Hijaluronski fileri

U Jolie ambasadi lepote uz najveće ruske eksperte iz oblasti estetizacije postižemo najsofisticiranije efekte primenom hijaluronskih filera. Uz tehnike i metode koje primenjuju naši ruski doktori estetske medicine, Jolie klijenti uživaju procedure i rezultate uz apsolutno prirodan izgled i dugotrajnost tretmana. 

Šta je hijaluron, a šta su hijaluronski fileri?

 Hijaluronski fileri koriste se za: Face Contour – konturisanje lica, isticanje jagodica, korekciju brade, ispravljanje disproporcija na licu, ujednačavanje i povraćaj jedrine i tonusa koži. Korekciju usana, brade, vilice, jagodica – postižemo savršene efekte i skladnost vašeg lica upotrebom ovih materijala. Doktori vrše procenu uz konsultaciju sa vama, a zatim postižemo efekat o kakvom ste oduvek maštali.

 

Da li su ove procedure sigurne? I te kako jesu. Hijaluron spada u prirodne materijale i ukoliko se koristi na način na koji to rade Jolie lekari on donosi samo benefite, prirodan i skladan izgled vašem licu. Efekti hijalurona traju u proseku godinu dana u zavisnosti od tipa materijala, efekta koji želimo da postignemo i regije lica koja se tretira. 

 
 

Inovativnost u svakoj proceduri.

Inovativne metode – deo su našeg svakodnevnog razvoja. Svetski trendovi postaju dostupni u našem regionu, zahvaljujući Jolie ekspertima. Uz minimalne utroške materijala i tehnike po kojima su poznati ruski eksperti, postižemo najviši nivo kvaliteta esteskih procedura.

 

Glavni i oficijalni doktor u Jolie klinici trenutno je doktorica Lubov Lazareva, sa preko 25 godina iskustva ulepšavanja klijentata u Rusiji i svetu. 

Cena: