Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija?

Često nazvana i tretman za savršenu kožu – biorevitalizacija je tretman koji za minimalno vreme postiže najviše efekte bjutifikacije kože i stanja lica. Ovaj tretman predstavlja  injekciona proceduru kojom se koža revitalizuje ubrizgavanjem koktela. 
 
Jedna od glavnih komponenti koktela za biorevitalizaciju je hijaluronska kiselina koja čini njen veći deo, a tu su prisutni vitamini, kao i amino kiseline koje učestvuju u izgradnji kolagena. Koktel se ubrizgava direktno u kožu i time se vrši dubinska hidratacija, poboljšava se tonus i elastičnost, a koža dobija savršen izgled.

Šta se postiže biorevitalizacijom?

Kako je hijaluronska kiselina jedna od najvažnijih za mladolik i hidriran izgled kože, kao i zdrav sjaj, uz ovu proceduru postižemo brzu i efikasnu promenu uz mnogo benefita po dubinsku ishranu i zdravlje kože. 
 
Klijenti se često pitaju u čemu je razlika između mezoterapije i biorevitalizacije, a glavna razlika je u dubini injektovanja, kao i vremenskom periodu u kom se proces ponavlja. Dubina injektovanja je nešto veća kod biorevitalizacije, zato što koktel sadrži visoko koncetrovanu hijaluronsku kiselinu koja ima veliku molekularnu masu i koja ostaje u koži duže vreme i na ovaj način postiže nešto dugoročnije rezultate. Upravo zbog toga, potrebno je manje ponavljanja kada radimo biorevitalizaciju, a i vremenski period između tretmana je duži u odnosu na mezoterapiju. Rezultat je brže vidljiv, pa možemo reći da je ovo tretman koji je nešto sofisticiranija verzija mezoterapije zbog hijaluronske kiseline kao osnovnog sastojka.
 
Učinite vašu kožu savršenom, prepustite je Jolie doktorima i zakažite tretman biorevitalizacije u našoj ambasadi lepote. 

Cena: