jolie blog

Ravan stomak nije samo za sezonu kupaćih!

ravan-stomak-jolie-blog

Jasno je da o formi najviše razmišljamo pred najtoplije godišnje doba zato što će nam tad telo najviše biti izloženo pogledima: kako onih koji će nas sresti na plaži ili kraj bazena, ali i sopstvenim kritičkim okom koje ni u letimičnom prolasku pored ogledala ne propušta da uoči nedostatke – ili bolje reći viškove. I naravno, takvo last minute razmišljanje je skroz ljudski i nikome nije strano ali hajde da ovoga puta bude stvarno drugačije! Da sa prvim danima kada vadimo mekane džempere iz garderobera ne zaboravimo na to kako je skladna figura u kontinuiranom trudu i pažnji koju posvećujemo sopstvenom telu.

Kako bi vas u tome motivisali, odabrali smo dva Jolie tretmana za zadivljujuće telo. Reč je o ekspertski formulisanim procesima koji će vas svojom efikasnošću podstići da budete najbolja verzija sebe!

Počnimo od jednog od najpopuarnijih tretmana u Jolie klinici a to je tretman za mršavljenje Lift Corps. Baziran na uvaženom preparatu iz Biologique Recherche ponude, Lift Corps tretmanom postiže se efekat regenerisane i zategnute kože. Ali kako tačno Lift Corps postiže takav zavidan nivo eksfolijacije? Sastoji se od praha bogatog amino-kiselinama i algama dijatomejama, ali i tečnosti bogate ekstraktom svile. Međutim, to nije jedino što ga čini nezaustavljivim u borbi protiv upornih naslaga – specijalne tehnike masaže kojima se nanosi omogućavaju da se postigne efekat zategnute i regenerisane kože.

Ako je Lift Corps „veliko spremanje tela“, onda je naš tretman za zatezanje tela vid kontinuirane brige da se izgleda vitko i besprekorno. Prilagođen je svakom tipu kože – Obogaćen je aktivnim sastojcima biljnog porekla čije višestruko dejstvo deluje poput prirodnog Photoshopa!

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sviđa vam se naš blog?

Prijavite se i budite među prvima koji će pročitati naše nove objave

Pročitajte još