Jolie usluge

Jolie for Ino-Clients

Gde god da se nalazite, Jolie ambasada je tu za vas.

Ukoliko ste u potrazi za najsavremenijim i sofisticiranim uslugama u oblasti estetizacije, Jolie ambasada je pravo mesto za vas. Upravo iz tog razloga, Jolie organizuje sve detalje Vaše posete nama – zakazivanje tretmana, prevoz sa. i do aerodroma, sugestije i pogodnosti pri bukiranju hotela u kom ćete odsesti – mislićemo na sve, a ono što vam preostaje je da nas pozovete, zakažete vaš termin i #EnjoyYourVisit. 

Plan your Visit With Us

Jolie For Ino-Clients

Find out more about #FacialProcedures at Jolie

See pricelist and more about facial procedures at our beauty clinic. Saznajte više o estetskim procedurama, kao i cenovniku u Jolie klinici.

MIN09991 crop copy

Zakazivanje tretmana

Brinemo o Vašem vremenu. Kontaktirajte nas putem zvaničnog broja telefona ili na našim društvenim mrežama – u dogovoru sa Vama, prilagodićemo termin rezervacije i tretmana tako da bude savršeno uklopljen u Vaše planove. Paket usluga dolaska, smeštaja, prevoza od aerodroma i rezervacije kreiraćemo specijalno za vas.

Prevoz od aerodoroma

U saradnji sa MiosLimo agencijom, Vaša vožnja od aerodoroma do Jolie klinike će proći u savršeno udobnoj atmosferi vrhunskih limuzina. Želimo da uživate u svakom momentu posete našoj ambasadi lepote.

Untitled design (2)

Smeštaj u najluskuznijim beogradskim hotelima

Dok odmarate nakon Vaše procedure, želimo da imate vrhunski ugođaj. Pred našim klijentima iz insotranstva se nalazi izbor od nekoliko najboljih beogradskih hotela – na Vama je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada.

Podrška Jolie tima i udobnost tokom cele posete

Tokom cele posete – bićete u kontaktu sa Jolie timom koji će se pobrinuti da se uvek osećate udobno, sigurno i prijatno. Za sva vaša pitanja, sugestije i zahteve – uvek smo na raspolaganju.

Untitled design (3)