Zein Obagi tretmani

Upoznajte Zein Obagi filozofiju

Najnovija generacija medicinske kozmetike  vodećeg dermatologa s Beverly Hillsa, Dr. Zein Obagi-a je ZO Skin Health i dostupna je u našoj ambasadi lepote. Ključ nove filozofije nege kože koju Dr.Obagi istražuje više od 35 godina jeste delovanje na uzrok, a ne simptome i nepoželjne efekte: hiperpigmentacije, akne, bore i dehidrataciju koja je vidljiva na koži.

Dr.Obagi je osmislio koncept delovanja na kožu dubinski, a ne samo na njenoj površini. Na ovaj način, uz savršene tretmane i efekte, klijenti dobijaju mogućnost održavanja lepe kože i u kućnim uslovima.

Glavna prednost ove kozmetike je korišćenje izuzetno efikasnih i aktivnih sastojaka sa jedinstvenim sistemom delovanja na kožu. Isprobajte neki od tretmana i otkrijte zašto je ovo jedna od najkvalitetnijih kozmetika na svetu!

Kada se primenjuje?

Niz različitih tretmana kreiran je za svaki tip i potrebe kože. Ključ uspešne realizacije Zein Obagi tretmana je konsultacija sa vašim Jolie Skin ekspertom. Nakon konsultacija, odredićemo koji tretman je idealan za vašu kožu – od hidratacije, do tretmana namenjenih masnoj i aknoznoj koži, tretmana za hidrataciju ili uklanjanje hiperpigmentacije, Jolie i Zein Obagi imaju rešenje za vas! Pozovite nas ili nas posetite i saznajte sve o tome!

Tretmani i cene:

sr_RSSerbian