Jolie usluge

Tretmani lica

Osveženje i regeneracija negovane lepote

Negujući tretmani, osveženja i rejuvenacije doprinose postizanju izvanrednih vidnih rezultata. Efekti profesionalne nege i stručnog pristupa upotpunjeni su proizvodima kompanije Biologique Recherche koji utiču na poboljšanje stanja, kvaliteta i strukture kože. Stručni tim Jolie klinike na osnovu ekspertize i procene stanja i tipa vaše kože, preporučiće vam odgovarajuće tretmane.  

Play Video

nega lica

Tretmani lica

“Classy” tretman

Higijenski “Classy” tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje pri čemu se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanjaju nečistoće koje se nagomilavaju u porama.

BIOFIXIN tretman

Biofixin tretman lica je pogodan za sve tipove kože kod koje su vidljivi znaci starenja. Ovim tretmanom poboljšava se elastičnost kože i smanjuje se dubina bora.

Seconde Peau - "Druga koža"

Biologique Recherche tretman Seconde Peau od skoro se radi u svetu profesionalne nege kože. Tretman Druga koža ubrzava obnavljanje ćelija i optimizuje regeneraciju radi vidljivog i neposrednog zatezanja.

Biosensible tretman

Biosensible serum je idealan za osetljivu i dehidriranu kožu. Koncentracija aktivnih sastojaka sa umirujućim, antiinflamatornim, hidratantnim i zaštitnim svojstvima obnavlja sniženi prag osetljivosti epiderma.

"FRUITS" tretman

Tretman voćnim kiselinama omogućava da se visokom koncentracijom čistih ekstrakta voćnih kiselina postiže dubinska regeneracija ćelija u rožastom sloju.

"Lissant" tretman

Soin Lissant je anti-aging tretman sa momentalno vidljivim lifting efektom. Ovim tretmanom se smanjuju znakovi starenja kože, ona postaje hidrirana i sveža.

"Kavijar" tretman

Luksuznim tretmanom lica kavijarom glačaju se sitnije i dublje bore, sužavaju se proširene pore, deluje umirujuće na kožu i ublažava se crvenilo.

Kraljevski tretman sa japanskim algama

Ovakav naziv potpuno odgovara jednom izuzetnom tretmanu u kojem se prepliću biotehnologija i priroda kako bi vašem licu podarili bogatstvo minerala koji ga stimulišu, biljnih sastojaka koji ga štite i amino kiselina koje ga regenerišu, a sve to uz okrepljujuće raspršavanje kiseonika.

Lift C.V.S. tretman

Lift CVS tretman ima efekat pravog ručnog liftinga i vidljive tonifikacije. Otklanjaju se nedostaci na koži, pigmentne fleke i pospešuje se obnavljanje epiderma.

"VIP O2" tretman

Tretman maskom VIP O2 doprinosi stimulisanju funkcija epiderma, povećavajući koncentraciju kiseonika na površini kože dok pospešuje regeneraciju i revitalizaciju epiderma.

"MC 110" tretman

Tretmanom MC 110, odnosno losionom za regeneraciju postiže se efekat eksfolijacije, poboljšava se tonus i popunjavaju dublje i pliće bore.

"COLLAGEN FÉERIE" tretman

Masque Biologique Feerie predstavlja intenzivan tretman zatezanja, tonifikacije i revitalizacije kože. Biologique Feerie je natopljena čistim kolagenom morskog porekla. 

Biomagic Mask

Tretman Biomagic maskom pročišćava epiderm dajući koži blistavost i mekoću, ten čini ujednačenim i skuplja pore. Zahvaljujući suptilnoj kombinaciji mineralnih i biljnih sastojaka čini ten blistavijim.

Mezoterapija dermapenom

Mezoterapija dermapenom je procedura pomoću koje se podmlađuje koža prirodnim putem. Podstiče se regeneracija kože, ublažavaju se ožiljci, bore i strije.

Biorevitalizacija hemijskim pilingom

Biorevitalizacija hemijskim pilingom je metoda koja hidrira i podmlađuje kožu. Ovim tretmanom se proces starenja znatno usporava, podstiče se hidratacija i vraća se jedrina i elastičnost kože.

Cenovnik usluga

“Classy” tretman

Cena: 7.500 rsd

BIOFIXIN tretman

Cena: 7.900 rsd

Tretman "Druga koža"

Cena: 25.000 rsd

Biosensible tretman​

Cena: 7.900 rsd

"FRUITS" tretman

Cena: 7.900 rsd

"Lissant" tretman

Cena: 8.900 rsd

"Kavijar" tretman

Cena: 8.900 rsd

Biorevitalizacija hemijskim pilingom

Cena: 6.000 rsd

Kraljevski tretman

Cena: 7.900 rsd

Lift C.V.S. tretman

Cena: 8.900 rsd

"VIP O2" tretman

Cena: 8.000 rsd

"MC 110" tretman

Cena: 7.900 rsd

"COLLAGEN FÉERIE"

Cena: 12.000 rsd

Biomagic Mask

Cena: 7.900 rsd

Mezoterapija dermapenom

Filorga koktelima - Cena: 7.000 rsd
Filorga koktelima sa hijaluronskom kiselinom - Cena: 9.000 rsd