Jolie usluge

Tretmani lica

Filters are great, but great skin is better.

Uz izbor najprestižnijih preparata, aparata i tehnika – tim Jolie Skin eksperata učiniće da vaša koža uvek blista. U Jolie ponudi kreirali smo sofisticiran izbor tretmana koji uz individualan pristup svakom klijentu garantuje rezultate i #Glow sa kojim napuštate našu ambasadu lepote.

nega lica

Tretmani lica

“Classy” tretman

Higijenski „Classy“ tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje pri čemu se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanjaju nečistoće koje se nagomilavaju u porama.

Hydrafacial tretman

S razlogom jedan od najpopularnijih tretmana i aparata na tržištu – uz masažu, uklanjanje mrtvih ćelija i čišćenje kože, kroz hydrafacial tretman postižemo savršeno čistu i sjajnu kožu. 

Biorevitalizacija hemijskim pilingom

Uz prestižne brendove – PRX i Jassner, eliminišemo fleke i hiperpigmentacije sa vaše kože. Cilj je sjajna, negovana koža i ujednačen ten. Masaža je još jedan od elemenata kojim možemo upotpuniti ovaj tretman.

Zein Obagi tretmani

Zein Obagi je jedna od najprestižnijih linija za negu kože na svetu. Specijalno za Jolie klijente, u našoj ambasadi možete uživati u nizu tretmana prilagođenih svakom tipu i potrebi kože. 

Tretman Kiseonikom

Zadužen za najdublju hidrataciju, osveženje i negu – ovo je neizostavni tretman za sve Jolie dame koje žele da njihova koža uvek izgleda sveže.

Carbon mask tretman

Luksuznim tretmanom lica carbon maskom glačaju se sitnije i dublje bore, sužavaju se proširene pore, deluje umirujuće na kožu i ujednačava ten.

Lift C.V.S. tretman

Lift CVS tretman ima efekat pravog ručnog liftinga i vidljive tonifikacije. Otklanjaju se nedostaci na koži, pigmentne fleke i pospešuje se obnavljanje epiderma.

Biologique Recherche Hidratacija

Tretman maskom VIP O2 doprinosi stimulisanju funkcija epiderma, povećavajući koncentraciju kiseonika na površini kože dok pospešuje regeneraciju i revitalizaciju epiderma.

"MC 110" tretman

Tretmanom MC 110, odnosno losionom za regeneraciju postiže se efekat eksfolijacije, poboljšava se tonus i popunjavaju dublje i pliće bore.

Microneedling tretmani

Mezoterapija dermapenom je procedura pomoću koje se podmlađuje koža prirodnim putem. Podstiče se regeneracija kože, ublažavaju se ožiljci, bore i strije.

Cenovnik usluga

“Classy” higijenski tretman

Cena: 7.500 rsd

Higijenski tretman + hemisjki piling

Cena: 10.000 rsd

Hydrafacial tretman

Cena: 10.000 rsd

Hemijski piling PRX

Cena: 6.000 rsd

Hemijski piling PRX + masaža

Cena: 9.000 rsd

Hemijski piling Jassner

Cena: 9.500 rsd

Carbon mask tretman

Cena: 6.000 rsd

Microneedling

Cena: 8.000 rsd

Microneedling + PRX h. piling

Cena: 12.000 rsd

Tretman kiseonikom

Cena: 6.000 rsd

Hidratacija Biologique

Cena: 6.000 rsd

Lift C.V.S. tretman Biologique

Cena: 8.900 rsd

"MC 110" tretman Bilogique

Cena: 8.500 rsd

ZO Ultra Hydratation

Cena: 9.000 rsd

ZO Acne and oil control

Cena: 9.000 rsd

ZO Stimulator peel

Cena: 8.000 rsd

ZO Stimulator peel + hydratation

Cena: 12.000

ZO Stimulator peel + tretman kiseonikom

Cena: 6.000 rsd

sr_RSSerbian