Plazma pen tretman

Šta je plazma pen tretman?

Plazma pen predstavlja inovativan tretman za zatezanje i podmlađivanje lica, koji rezultate pruža kod korekcija sitnih bora na licu, ožiljaka i fleka.

Prednost ove metode je što je neinvazivna metoda i tretman se radi u lokalnoj anesteziji. 

Plazma pen je specijalan aparat koji koristi elektrodu, koja kada dođe dodir sa kožom pravi luk plazma energije. Ova energija utiče na proizvodnju i sintezu elastina i kolagena, a koža postaje vidno zategnutija. Plazma pen koristi plazmu, jonizujući gas koji se sastoji od jona, elektrona i neutralnih čestica molekula. Interakcijom elektrona, odnosno transformacijom kinetičke energije elektrona, stvara se toplota čijim usmeravanjem na tkivo se pokreću regenerativni procesi u ćelijama kože.

Nakon tretmana ostaju mikro opekotine i crvenilo koje prolazi za par dana.

Kada se tretman plazma penom primenjuje?

Plazma pen tretmanom poboljšava se izgled bora na licu, uklanjaju se bore oko očiju , na čelu i pušačke bore oko usana, zateže se koža donjih i gornjih kapaka, uklanjaju se virusne i viseće bradavice, keratoze.

Tretman plazma penom namenjen je onima kojima su potebni tretmani lepote koji pružaju savršen izgled kože, nezavisno od fototipa, kao i od stanja i starosne grupe klijenata.

Cena: