jolie blog

Ona je Jolie: Kako Milica Dabović neguje svoju lepotu?

milica_dabovic

Kada smo birali Jolie ambasadore, birali smo one za koje lepota nije vremenski ograničena. One kojima proces starenja predstavlja stvar prirode, protiv koje se bore neverovatnom energijom, harizmom i estetskim tretmanima koji su prevencija i ‘’šlag na torti’’ njihovog sjajnog izgleda – iznutra i spolja.

Pored velike odgovornosti koje imamo u radu sa velikim imenima i divnim damama, ono što je najvažnije je međusobno razumevanje i pravi izbor doktora, kozmetičara i estetskog centra kome će pokloniti poverenje. Kada nam brigu o izgledu povere dame poput Milice Dabović, naše košarkašice i osobe neverovatne energije, znamo da pružamo kvalitet koji je vidljiv i na onima koji Jolie kliniku predstavljaju u najlepšem svetlu. Ono što ona kaže o ovoj temi i saradnji sa nama je:

‘’Mi u Jolie ambasadi negujemo prirodni look. Ne želimo ništa ekstremno, volimo to što se doktorica bavi nama i što zajedno dolazimo do najboljeg rešenja u odnosu na stanje i potrebe naše kože, ali i izgled koji želimo da postignemo. Jolie doktori su fenomenalni, i činjenica da su to ruski eksperti, doktorka je iz Moskve – govori o tome kakvu onu percepciju i stavove imaju kada je reč o lepoti.’’

U poslednjoj poseti naše dr Shamenkove, Milica je radila na ulepšavanju svog izgleda. Konture usana, korekciju podočanja i jagodica – sa minimalnim utroškom materijala, bili su dovoljni da zablista.

Evo njenog izgleda pre i odmah nakon tretmana:

Prirodno, sofisticirano i prelepo: zar ne?

Do sledećeg #Jolie bloga, pratite nas na društvenim mrežama, i uživajte u transformacijama i savetima koje delimo sa vama direktno iz naše ambasade lepote.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sviđa vam se naš blog?

Prijavite se i budite među prvima koji će pročitati naše nove objave

Pročitajte još